ماجراجویی جوان مسافربر سارقان عتیقه را لو داد حریق یک مجتمع تجاری در خیابان کلاهدوز مشهد (۹ تیر ۱۴۰۳) کشف ۲۰۸ هزار قلم فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاقی قتل دلخراش مرد میانسال + جزییات (۹ تیر ۱۴۰۳) خراسان رضوی رتبه دوم ازدواج و طلاق در کشور است کشف ۶۰ میلیارد ریال سیگار غیرمجاز در مشهد دستگیری پاکستانی‌های گروگان‌گیر در ایران+ جزییات کشف ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مخدر «شیشه» در هنگ مرری تایباد (۹ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی معاینات روانپزشکی در مراکز پزشکی قانونی کشور زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟
سرخط خبرها

پیشرفت ایران در سلول‌های بنیادی

  • کد خبر: ۱۷۰۷۹
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵
پیشرفت ایران در سلول‌های بنیادی
علم نوین سلول‌های بنیادی در ایران در دهه‌های گذشته و تحت شدیدترین‌های بین‌المللی و آمریکایی به همت دانشمندان ایرانی شاهد پیشرفت‌های گسترده‌ای بود.
به گزارش شهرآرانیوز، دستاورد‌های ایران در علم سلول‌های بنیادی در سال‌های اخیر به شکل چشمگیری رشد داشته و سبب شده تا چشم اندازی روشن‌تر در زمینه پزشکی در ایران قابل مشاهده شود.

ایران در چهار دهه گذشته و به ویژه از دهه ۷۰ شمسی موفق شده گام‌های مهمی در زمینه رشد و توسعه علم سلول‌های بنیادین برداشته و خود را با انتشار ۲۱۴۹ مقاله نمایه شده توسط محققانش وارد جمع ۲۰ کشور برتر دنیا در این زمینه کند و رتبه ۱۴ را به خود اختصاص دهد.

ایران در حال حاضر در جمع یک درصد از کشور‌های دنیا با توانایی پیوند سلول‌های بنیادی خون ساز قرار دارد.

«فیوچر مدیسن» در گزارشی به پیشرفت‌های قابل ملاحظه ایران در زمینه سلول‌های بنیادی پرداخته و نوشت «نتایج بالینی مثبتی کسب شده موید این موضوع هستند.»
به گزارش «مینت پرس»، یکی از اعضای هیئت علمی گروه سلول‌های بنیادی دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۰۹ با اشاره به پیشرفت‌ها و دستاورد‌های دانشمندان ایرانی در زمینه سلول‌های بنیادی، به تمجید از آنان پرداخته بود.

باید توجه داشت که این پیشرفت‌ها و دستاورد‌های علمی در حالی کسب و حاصل می‌شوند که ایران در سال‌های اخیر به ویژه در ۲ دهه گذشته تحت شدیدترین تحریم‌های بین الملل و آمریکایی قرار داشته و تلاش کرده تا کمبود‌های ناشی از این تحریم‌ها را به شکلی کاملا بومی تولید کرده و در اختیار مردم قرار دهد.

کارشکنی غربی‌ها و بیش از همه آمریکا محدود به تحریم‌ها نبوده و در مواردی اقدام به دستگیری دانشمندان ایرانی کردند که از جمله آن‌ها می‌توان به بازداشت دکتر «مسعود سلیمانی» توسط دولت آمریکا اشاره کرد. اما هیچ یک از این مانع تراشی‌ها نتوانستند خللی در عزم راسخ دانشمندان ایرانی در نیل به اهداف برنامه ریزی شده اش و سیاست‌های علمی ایجاد کنند.

منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->